Tel.: +36 70 366-49-77  |  Email: info@kompletta.hu

Mobilbarát, keresőre optimalizált, gyors, hatékony megoldások

Domain név regisztráció


Domain regisztráció
Domain regisztráció

A domaint regisztráltassa!

Ehhez ad Önnek segítséget a Kompletta Webstúdió. Minden teendőt elvégzünk: domaint is regisztráltatunk, tárhelyet adunk, elkészítjük honlapját.

Gyakorlatilag az adminisztrációt követően birtokba vehető a .hu végződésű domain, de nyolc napig még hirdetik, és ha nem emel senki kifogást, akkor bejegyzik.

Innen töltheti le a magyar Domain Regisztrációs Szabályzatot.

Nemzetközi végződésekkel (pl. .com, .eu, stb…) a domain név regisztrációja megvan egy-két nap alatt. Természetesen több domaint is bejegyeztethet, amelyek mind egy helyre mutathatnak, ugyan az a honlap jelenhet meg. Többféle megoldás is lehetséges, Önnek csak azt kell mérlegelnie, hogy a viszonylag alacsony regisztrációs költségek mennyire teszik hatékonyabbá honlapja, honlapjai megjelenését a keresőkben. Természetesen több domain regisztrálása egy kicsit megemelheti az indulás költségeit, de egy cégnév vagy terméknév esetén nem haszontalan dolog!

Az utóbbi években nagyon kiszélesedett a regisztrálható domain név végződések listája.

Érdemes szétnézni a neten, hogy egy vállalkozás profiljába milyen felsőszintű domain név végződés illene, illetve az egyes regisztrátorok honlapján tájékozódhatunk arról is, hogy ezeket mennyiért jegyzik be. Egzotikus végződésű domain nevek bejegyzése komolyabb összeg is lehet.

Ez alábbi keresővel ellenőrizheti, hogy az Ön által kiválasztott domain név szabad-e. Csak be kell írnia a domaint, végződéssel, és látni fogja, hogy regisztrálható-e, vagy már foglalt. (ékezetes domain nevek kereséséhez nem alkalmas)

[ajaxdomainchecker]

Ha már meg van az ötlet, akkor érdemes felvenni velünk a kapcsolatot. Segítünk!

+36 70 366-49-77