Tel.: +36 70 366-49-77  |  Email: info@kompletta.hu

Mobilbarát, keresőre optimalizált, gyors, hatékony megoldások

A jó domain név


domain regisztráció
Az első lépés: a domain név

Legyen neve! Ahhoz, hogy megtalálhassák az interneten a keresők, (pl.: Google) először is nevének, azaz domain nevének kell lenni. Találjon ki egy egyszerű, jól hangzó domain nevet! (Például a cége neve… )
Lehet benne ékezetes betű, azonban arra gondoljon, hogy ez problémákhoz vezethet, ezért az ékezet nélküli verziót is tanácsos regisztrálni, természetesen mindkettő ugyan arra a tárhelyre is mutathat majd!
Szerencsés esetben a domain név utal a cég tevékenységére, esetleg lehet termék, vagy szolgáltatás név is.
Ellenőrizze, hogy szabad-e még a választott domain! Itt  megnézheti, hogy szabad-e a kiválasztott, ékezet nélküli domain név.  Ezen a weboldalon nézheti meg az ékezetes magyar domain neveket .hu végződéssel, hogy regisztrálhatóak-e, vagy már foglaltak.
Ha nemzetközi domain névről van szó, akkor több helyen is megnézheti, például itt. Egy jó domain név sokat segíthet sikere elérése érdekében. Legyen jól hangzó, könnyen megjegyezhető, „keresőbarát”! Némi kreativitás már itt, az első lépésnél sem árt.

Ha nincs ötlete, vegye fel velünk a kapcsolatot! Segítünk!

Ehhez ad Önnek segítséget a Kompletta Webstúdió. Minden teendőt elvégzünk: domaint regisztráltatunk, tárhelyet adunk, elkészítjük honlapját.

Ez alábbi keresővel ellenőrizheti, hogy az Ön által kiválasztott domain név szabad-e. Csak be kell írnia a domaint, végződéssel, és látni fogja, hogy regisztrálható-e, vagy már foglalt. (ékezetes domain nevek kereséséhez nem alkalmas)

[ajaxdomainchecker]

Ha már meg van az ötlet, akkor érdemes felvenni velünk a kapcsolatot. Segítünk!

+36 70 366-49-77