Tel.: +36 70 366-49-77  |  Email: info@kompletta.hu

Mobilbarát, keresőre optimalizált, gyors, hatékony megoldások

Mitől mobilbarát egy honlap?


reszponziv honlap
reszponziv honlap

Akaratlanul felmerül a kérdés: mitől mobilbarát, reszponzív egy honlap?

Ilyenkor természetesen elsősorban a megjelenésre, megjelenítésre kell gondolnunk, de egyéb dolgokban is különbözik az asztali gépek nagyméretű monitoraira készült honlapoktól.

Minden korszerű weblap,  egyedi honlap fejlesztése az első pillanattól fogva  a mobil eszközökön történő megjelenésre koncentrálódik. A menü elrendezése, a színek, a könnyű lapozhatóság, görgetés, a betűméretek (és még sorolhatnánk) olyan elemei a honlapnak, amelyek eltérő módon jelennek meg egy nagy felbontású monitoron, egy tableten, vagy egy mobil telefon kijelzőjén. Természetesen a fejlesztés során a komplex megoldásokra törekszünk, hogy az újonnan elkészült website minden eszközön jól, felhasználó barát módon jelenjen meg.

A web világa folyamatosan változik, új és új technológiák jelennek meg. Új eszközök kerülnek a felhasználókhoz, új módszerek és megjelenési formák terjednek el. Természetesen a keresőmotorok is figyelembe veszik a változásokat, alkalmazkodnak, illetve hozzájuk is alkalmazkodunk. Bonyolult kölcsönhatások tesznek egy honlapot sikeressé, vagy éppen elavultsága révén sorolnak a találati lista alsóbb régióiba.

E témakörben itt olvashat bővebben.

Ingyenes tanácsadással segítjük ügyfeleinket, hívjon: +36 70 366-49-77