Tel.: +36 70 366-49-77  |  Email: info@kompletta.hu

Mobilbarát, keresőre optimalizált, gyors, hatékony megoldások

Tárgyfotók készítése


tárgyfotók készítéseEgy hatékony honlap, vagy webshop számára elengedhetetlen kellék a látványos fotó, vagy videó megjelenítése. Különösen fontos a jól látható, éles, részletes tárgyfotó egy webshop termék megjelenítéseinél, ahol a nézelődő, vásárló a fényképek, vagy a videók alapján dönt arról, hogy érdekli-e a termék, avagy sem.
Természetesen lehet képeket „szerezni” az internetről, de előfordulhat, hogy a kép készítője, vagy szerzői jogának tulajdonosa ezt zokon veszi, és kellemetlen felszólító leveleket kapunk, vagy peres eljárásba keveredünk. Nem éri meg.
Gyakran előfordul, hogy telefonnal készült képekkel töltik fel a webáruházat. Ez jó megoldásnak tűnik, azonban jól láthatóan amatőr próbálkozásokról van szó. Egy komoly vállalkozás ezt nem teszi meg. Nagyon sokat számít a jó megjelenés, a látvány. Ez ébreszt bizalmat leendő vásárlóinkban, ez adja az első fontos információkat vállalkozásunkról. Érdemes rászánni az időt és némi pénzt, hogy igényes, professzionális megjelenéssel találkozzonak a honlapunkra, webshopunkba látogatók.
A Kompletta Webstúdió Kft. kedvező árakon, rövid határidővel elkészíti webáruháza fotóit, elvégzi az utómunkálatokat, a fényképek méreteit honlapjához igazítja, tetszőleges, egyedi vízjellel látja el fényképeit.
Az internet fejlődése, a korszerű böngészők, a gyors hálózatok ma már megengedik, hogy egy-egy termékről ne csak fényképek alapján tájékozódjon az érdeklődő, de bemutató videók révén jusson alaposabb ismeretekhez. Ez nem csak bizalmat ébreszt a termékek iránt, de olyan fontos információkhoz juttatja az érdeklődőt, amit csak egy személyes látogatás révén szerezhetne meg. Kényelmesebb és mindenki számára megfelelő lehet egy webvideó megtekintése.
A Kompletta Webstúdió vállalja rövid, a webshopok igényeihez igazított videók elkészítését, feliratozását, feltöltését különböző videómegosztó portálokra, illetve a webshopba való beillesztését.
Egy videó elkészítésének ára már az első megrendelés alkalmával megtérülhet. Érdemes kipróbálni!