Tel.: +36 70 366-49-77  |  Email: info@kompletta.hu

Mobilbarát, keresőre optimalizált, gyors, hatékony megoldások

Honlap kell nekem!


Honlapot szeretnék, de nem tudom, hogyan kezdjek hozzá.

A legegyszerűbb megoldás, ha felveszi a kapcsolatot velünk. Ingyenes tanácsadással segítjük a hozzánk fordulókat! Egy telefonhívás, vagy néhány levélváltás után el fogja tudni dönteni, hogy hogyan szeretne továbblépni. Semmiféle kötelezettsége nem keletkezik, nem kerül pénzbe, csak egy kis időt kell rászánnia.

Tudom, hogy domain nevet kell választani, kitalálni. Hogyan tehetem ezt meg?

Ha meg van az ötlet, akkor segítünk Önnek megtalálni a lehető legjobb domain nevet, ellenőrizzük, hogy regisztrálható-e, és ha igen, akkor elindítjuk a domain regisztrációját. Lehetőség van magyar .hu végződésű domain nevek, vagy bármi más, esetleg nemzetközi domain nevek regisztrációjára is. A teljes adminisztrációs folyamatot elvégezzük.

Több domain nevet is bejegyeztethetek?

Igen, tetszőlegesen bármilyet és bármennyit, Ezek lehetnek egy honlaphoz tartozók is, de mindhez – vagy csak néhányhoz – tartozhat külön honlap is.

Ha már van domain nevem, mi a következő teendő?

A honlapnak hely is kell, webtárhely. Különböző nagyságú, különböző szolgáltatásokat biztosító tárhelyek közül lehet választani. Az ingyenes tárhelytől a profi szolgáltatásokat nyújtóig széles a skála. Biztonságos, gyors, cPanel adminisztrációs, kezelő felülettel rendelkező tárhelyeket állítunk be ügyfeleinknek. Önnek csak használnia kell.

Tudom-e kezelni a tárhelyet, én hozzáférhetek-e?

Igen. Egyszerű használati utasítást adunk ügyfeleinknek, de egy-egy apróbb, szükséges beállítást ingyen elvégzünk.

Van domain nevem, van tárhelyem. Hogyan lesz honlapom, vagy webshopom, internetes áruházam?

Több lehetőség is van erre. Ha a honlapja tartalmát bármilyen formában megküldi nekünk, akkor ez alapján elkészítjük a weblapot. Az Ön által küldött képeket beillesztjük, a tartalmakat formázzuk, a szükséges kiemeléseket elvégezzük.

Webshop esetén a tárhelyére ingyen feltelepítjük az Ön által kiválasztott webshop motort (szoftvert), elvégezzük az alapbeállításokat, és kezdheti is a munkát.

Mennyibe kerül a honlap?

Egy honlap, vagy webáruház árát az igények szabják meg. Az elkészítés menete az ami az árát is megszabja. Egy céges, bemutatkozó honlap lehet 50 000 forint is, de lehet 250 000 forint is, attól függően, hogy milyen elvárásai vannak.

Például az 50 000 forintos honlap tartalmaz 5-6 oldalt, működő kapcsolati űrlapot és néhány beillesztett látványelemet: bemutatkozó videót, vagy letölthető anyagokat, képeket, különböző dokumentációkat, stb…

Tudom-e módosítani a honlapom tartalmát?

Igen. Rövid, de jól használható leírást adunk honlapja vagy webshopja kezeléséhez. Ez alapján, egyszerű szövegszerkesztői ismeretekkel minden további nélkül tudja a tartalmakat kezelni.

Mi a teendőm, ha valami problémába ütközöm a honlapom működtetése során?

A legfontosabb, hogy felvegye velünk a kapcsolatot. Segítünk. Bármi problémája lenne a honlappal, vagy a webáruházzal kapcsolatban egy telefonhívással, vagy egy email-en küldött üzenettel fel tudjuk mérni, hogy milyen jellegű a hiba, mi a teendő. Erre nagyon ritkán van szükség. A nálunk lévő honlapok és webáruházak éveken át üzemelnek zavartalanul.

Van már működő honlapom, de elavult, mobilon nem jól jelenik meg. Fel lehet-e újítani?

Igen. Érdemes az elavult, korszerűtlenné vált honlapokat felújítani, frissíteni, új kinézetet adni nekik. Az interneten böngészők egyre nagyobb számban használnak mobil eszközöket: mobiltelefont, tabletet, laptopot. Az ezeken jól megjelenő weblapok, webáruházak sokkal sikeresebbek, mint a csak asztali gépen használható társaik.

A honlap vagy webshop felújítása során természetesen megmaradhatnak az eredeti tartalmak,

A honlapom jól működik, de kevesen látogatják. Hogyan növelhetném a látogatottságot?

A már meglévő honlapját optimalizáljuk, keresőoptimalizálást (SEO) végzünk. Ez elég aprólékos, sokszor időigényes munka, de a siker nem marad el! Az általunk optimalizált honlapok sikeresek, nagyon jó helyezéseket érnek el a keresők (pl. Google) találati listáin. A honlap látogatottsága nőni fog!

Már készen van a honlapom, kifizettem. Van-e további költségem?

Igen. Évente meg kell hosszabbítani a domain nevet és a tárhely bérleti díját, ha nem ingyenes webtárhelyet használ. Természetesen több évet is ki lehet előre fizetni. A hosszabbítás adminisztrációját is elvégezzük Önnek.