Tel.: +36 70 366-49-77  |  Email: info@kompletta.hu

Mobilbarát, keresőre optimalizált, gyors, hatékony megoldások

Webshop és honlap karbantartása


Webshop és honlap karbantartása, felújítása
Webshop és honlap karbantartása, felújítása

A Kompletta Webstúdió havi átalánydíj ellenében vállalja honlapok karbantartását. A már elkészült, de felügyeletet igénylő honlapok (mind ilyen!) rendszeres karbantartását elvégezzük. A szükséges biztonsági mentéseket megcsináljuk, beállításokat módosítunk, ha kell, e-mail címeket adunk hozzá, vagy törlünk, aldomaineket hozunk létre, adatokat exportálunk-importálunk honlapjára, adatbázisokat hozunk létre, vagy törlünk, fájlokat másolunk, statisztikát elemzünk, stb…
Tehát minden szükséges munkát elvégzünk, költségei csökkenni fognak. Figyelni fogjuk honlapját, bármilyen probléma esetén a szükséges lépéseket megtesszük.
Természetesen az is előfordulhat, hogy összetettebb problémával találjuk szemben magunkat. Ekkor a helyzetelemzést követően javaslatot teszünk a szükséges módosításokra, amit Ön vagy elfogad, vagy nem. (Ez utóbbi esetben sincs harag!) Ha megbíz bennünket, elvégezzük a munkát, (a honlap átírása, keresőre optimalizálása, stb..) ha nem: nem.

Egy honlap stabil, megbízható működése nem csak Önnek, de ügyfeleinek is a biztonság, a megbízhatóság érzetét adja! És ez kamatozni fog!
Vegye fel velünk a kapcsolatot! Segítünk! +36 70 366-49-77