Tel.: +36 70 366-49-77  |  Email: info@kompletta.hu

Mobilbarát, keresőre optimalizált, gyors, hatékony megoldások

Tárhely honlapnak, webshopnak


Webtárhely honlapnak, webshopnak
Webtárhely honlapnak, webshopnak

Nem csak honlap, webshop készítése tartozik cégünk profiljába, de más, ezekhez kapcsolódó szolgáltatásokat is nyújtunk ügyfeleinknek. Tárhelyet, webtárhelyet is adunk megrendelőinknek. A Kompletta Webstúdió csak olyan tárhelyet ajánl ügyfeleinek, ahol nem csak biztonságos, gyors szerveren működhet honlapja, webáruháza, de

– korlátlan email cím
– korlátlan aldomain
– korlátlan domain parkolás
– korlátlan FTP hozzáférés
áll ügyfeleink rendelekezésére, Cpanel használatával, amivel gyakorlatilag teljesen kézben tarthatja tárhelyét. Árainkat itt találja. Ennek kezelésébe bevezetjük partnereinket, néhány óra alatt elsajátíthatja az alapokat. A szükséges beállításokat természetesen elvégezzük. Ha nem szeretne ezzel bajlódni, akkor igénybe veheti honlapkarbantartás szolgáltatásunkat, amivel havi néhány ezer forintért biztonságban tudhatja honlapját. (Elvégezzük a szükséges biztonsági mentéseket, figyeljük az esetleges támadásokat, az igényeknek megfelelően módosítjuk a beállításokat, stb…)

Vannak ingyenes tárhelyek is, amelyek használatáért nem kell fizetni. Ezek különböző szolgáltatásokat adnak, többnyire reklámfelületért. Érdemes ezen a weblapon szétnézni. Az ingyenes tárhely próbálkozásokhoz, átmeneti tárolónak jó, de végleges megoldást nem jelenthet, tehát előbb vagy utóbb valamelyik fizetős szerveren kell tárhelyet bérelnie. Arról nem is beszélve, hogy a szükséges adatbázisok használatával gond lehet az ingyenes tárhelyeken. Márpedig az nem ideális dolog, ha az Ön webáruháza elérhetetlenné válik egy esetleges hacker-támadás miatt, vagy a szolgáltató hibájából, esetleg azért, mert az adott ingyenes szolgáltatás határideje lejárt. Első a biztonság!
Az általunk ajánlott megoldások a legmesszebbmenőkig figyelembe veszik az Ön érdekeit. Nem kell szakértőnek lennie, nem kell a bonyolult informatikai kifejezések kibogozásával foglalkoznia, csak vegye fel velünk a kapcsolatot! Segítünk!

Kérdése van? Hívjon! +36 70 366-49-77