Tel.: +36 70 366-49-77  |  Email: info@kompletta.hu

Mobilbarát, keresőre optimalizált, gyors, hatékony megoldások

A honlap, weblap, website elkészítése


website, honlapkészítésTudomásul kell vennünk: ma már bárki könnyedén elkészítheti honlapját. Nem ördöngős dolog.

Ahhoz, hogy egy honlap hatékony legyen, nagyon sok apróságra van szükség. Egy-egy összecsapott weblaptól hiába várja bárki is a sikert, vagy hogy a látogatottsága nőjön.

A keresők (pl. Google) szeretik a tiszta, szakszerű munkát. Azokat a honlapokat sorolják előrébb, amelyek sok-sok szempontot figyelembe véve a szakmai elvárásoknak is megfelelnek. Egyre fontosabbá válik az a szempont is, hogy a website mobil eszközökön is jól látható, mobilbarát, reszponzív legyen, könnyen kezelhető menüvel, gyorsan elérhető információkkal. (Ilyeneket készítünk mi.)

A legjobb befektetés egy hatékony honlap! Gyorsan megtérül, továbbfejleszthető, bármikor módosítható, különösebb szakértelem nélkül szerkeszthető. Ha Ön is ilyet szeretne, hívja a Kompletta Webstúdiót. Részletes tájékoztatást kaphat a lehetőségekről, és kedvező árainkról.

Az általunk készített weblap egyedi megjelenésű, gyors, mobilbarát, és keresőre optimalizált.

A honlapkészítés folyamatába már eleve beépítjük azokat az elemek, amelyek révén a keresők találati listáján előkelő helyre juthat. Ez ingyenes szolgáltatásunk, külön díjazást nem kérünk érte. Nálunk nincs ingyenes honlap, de van sikeres!

A Kompletta Webstúdió a szabad szoftverek elkötelezett híve. Az általunk készített honlapok is ingyenes szoftverekkel készülnek, ezért Önnek csak a munkánkat kell megfizetnie. Nincsenek rejtett költségek, nincsenek megfizethetetlen alkalmazások. Ha nem kér a sablonos megoldásokból, akkor jó helyen jár! A már meglévő honlapját is átalakítjuk, megújítjuk, ha kéri. Új, látványos elemeket adunk a weblaphoz.