Tel.: +36 70 366-49-77  |  Email: info@kompletta.hu

Mobilbarát, keresőre optimalizált, gyors, hatékony megoldások

Domain regisztráció, honlapkészítés, honlapfelújítás, honlapszerviz


Ma már elengedhetetlen, hogy egy vállalkozásnak, cégnek, magánszemélynek honlapja legyen. Honlap, webáruház kell! Ne feledje: ingyenes tanácsadással segítjük Önt is!

Domain regisztráció

Ha már megvan az ötlet, akkor segítünk a lehető legjobb domain megtalálásában. Beregisztráljuk, vagy végig vezetjük Önt a regisztráció folyamatában. Segítünk!

Megnézem

Tárhely a honlapnak

A domain regisztrációval egyidőben tárhelyet is kell foglalni a honlaphoz, webshophoz. Gyors, biztonságos, profi tárhelyet adunk ügyfeleinknek nagyon kedvező áron. Rugalmas megoldások!

Megnézem

Honlap, webshop készítés

A tárhelyén hozzáfoghat egy honlap, vagy egy webshop létrehozásához. Ha kéri, előre telepítünk Önnek ehhez szoftvereket, tartalomkezelőt, vagy webshop motort, igénye szerint. Természetesen mi megcsináljuk honlapját, webáruházát ...

Megnézem

Keresőoptimalizálás, honlap optimalizálás

A honlap, webshop tartalmának közzététele után akad még teendő bőven. Nem csak a szükséges alapvető beállításokat kell elvégezni, de sok apróság is hátra van még, amivel a honlapot, webshopot, sikeresebbé tehetjük. Keresőre optimalizáljuk, hogy megtalálják ...

Megnézem

Elavult honlap felújítása

Az internet világában 2-3 év nagy idő. Egy meglévő honlap vagy webshop megjelenése gyorsan elavulhat, a működése kevésbé lesz hatékony, a látogatottsága csökken. Ilyen esetekben nem árt egy kis ráncfelvarrás! Segítünk!

Megnézem

Honlap szerviz

Minden rendben van a honlappal, webáruházzal. Működik, de lassú, nem jól jelenik meg, a képek, szétesnek, valami nincs rendben. Ekkor érdemes tesztelni a honlapot, megnézni, hogy hol, milyen hibák okozzák a problémákat.

Megnézem