Tel.: +36 70 366-49-77  |  Email: info@kompletta.hu

Mobilbarát, keresőre optimalizált, gyors, hatékony megoldások

Mobilbarát honlap WordPress-szel


wordpress honlapkészítés
wordpress honlapkészítés

Hihetetlen gyorsasággal terjedtek el a tartalomkezelők az utóbbi években, közöttük talán a legnépszerűbb a WordPress. Sikerük titka, hogy a kezelésük egyszerű, a felhasználók számára nem jelent problémát a honlap tartalmának módosítása, vagy a különböző kiegészítők (pluginok) telepítése. Néhány klikkelés, és már meg is van. Működik a honlap, megjelennek a képek, a videók, megújul a tartalom. Mindez egyszerű és gyors. És valami miatt mégsem tökéletes! Valami miatt nem találják meg a honlapot, valami miatt nincs meg a várt eredmény! És kezdődnek a próbálgatások, találgatások, módosítgatások, a honlap átírása…

De mégsem úgy működik, ahogy szeretnénk. Mert van egy dolog, amit elfelejtettünk: valamit valamiért! A kényelem és a gyorsaság miatt lemondtunk arról, hogy egyedivé váljunk, hogy a honlapunkra több figyelmet fordítsunk, hogy aprólékos, látszólag értelmetlen munkával úgy készítsük el a honlapot, hogy mi – és látogatóink – szeretnék használni, kezelni, az ottani információkhoz hozzáférni. A látvány fontosabbá vált, mint a tartalom. Pedig tartalom nélkül nem megy!

És most vissza a tartalomkezelőkhöz! Segítséget nyújtanak ebben is: a honlapunk releváns tartalommal való megtöltéséhez. A honlapok találati listán való megjelenése is fontos mindenki számára. Mindenki első szeretne lenni, a találati listák élére kerülni. Nincsenek ebben sem titkok, varázslatok, bárki lehet első! Hogy mi kell hozzá?  Ügyfeleinknek mindig egyetlen (jó) tanácsot adunk, ha tartalomkezelő feltöltését kérik tárhelyükre: Tartalom, tartalom, tartalom.

Mert van, aki szeret olvasni! Például a Google.