Tel.: +36 70 366-49-77  |  Email: info@kompletta.hu

Mobilbarát, keresőre optimalizált, gyors, hatékony megoldások

Sablonból honlap. Hogyan?


ingyenes honlapsablonHonlapkészítés, készíttetés előtt érdemes egy (vagy több) olyan sablont keresni, amihez hasonló kinézetűnek szeretnénk látni majd a honlapot. A kiválasztott sablon azonban feladhatja a leckét. Nem csak azért, mert egy PSD (PhotoShoppal készült) sablon csak a kinézethez tartozó elemeket tartalmazza, hanem azért is, mert olyan nincs, ami rögtön tökéletes megoldást nyújtana. Szinte mindig hozzá kell nyúlni a sablon elemeihez, színeket cserélni, vagy háttereket átméretezni, vágni, stb. Arról nem is beszélve, hogy működésre is kell bírni a sablont. Működjön a kapcsolati űrlap, lehessen hírlevélre feliratkozni, működjön a képgaléria, vagy induljon gyorsan a slider (cserélődő képek, diavetítés). Ehhez sokszor már nem elég  szövegszerkesztő ismeret, több kell! Ilyenkor kell (érdemes) szakemberhez fordulni, aki elvégzi a szükséges módosításokat és lelket lehel a sablonba.

Természetesen más a helyzet egy tartalomkezelőhöz tartozó sablonnal. Itt magának a tartalomkezelőnek a telepítése, a bővítmények beállítása, a megfelelő sablon kiválasztása viszonylag egyszerű dolog, de a véglegesítés sokkal bonyolultabb. Ehhez már nem csak a sablon szerkezetét kell ismernünk, de a tartalomkezelő (például: WordPress) egyes elemeinek működésével is jó tisztában lenni.

Természetesen használhatunk ingyenes sablonokat, de jó tudni, hogy viszonylag csekély összegért már sokszor profi sablont vehetünk. Érdemes szétnézni, keresgélni. Időt és pénzt takaríthat meg egy jó választással!

Hívjon! Ingyenes tanácsadással segítjük a hozzánk forduló érdeklődőket.

+36 70 366 49 77